transport flori

Transport Flori

Compania noastra este specializata in transportul frigorific de plante si flori. Pentru ca stim cat de importante sunt detaliile sau evenimentele importante din viata ta Isorcom transporta pentru tine in cel mai rapid si promt mod flori direct de la marii producatori. Pentru ca tinem ca transportul de flori sa ajunga cat mai repede si marfa sa ajunga cat mai proaspata masinile noastre sunt echipate cu sisteme de inalta clitatate in ceea ce priveste climatizarea.

Camioanele pentru transport flori vin in echipaj cu 2 soferi care isi dau interesul ca marfa sa ajunga in cele mai bune conditii la destinatie. Stim ca florile sunt produse perisabile si de aceea transportul de flori la firma noastra are un transit rapid si in regim de urgenta. Drumul de la producatori pana in Romania este unul complex, insa noi il efectuam in cel mai scurt timp pentru ca florile sa ajunga proaspete si in bune conditii la clientii nostril.

Transportul florilor se face pe carucioare speciale pentru a da o protectie aparte marfii. Punem la dispozitia dumneavoastra flota proprie cu camioane de toate tipurile, asiguram transparenta si fluiditate pentru a efectua transporturile in cele mai optime conditii.Camioanele noastre efectueaza curse tur-retur saptamanal, cu tranzit rapid, siguranta si raport optim calitate/pret.

0748.477.069 sau 0233.626.212

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta.