Transport Produse Alimenentare

Produsele alimentare sunt marfuri perisabile, iar transportul acestor produce necesita conditii special de temperature si un timp scurt de efectuare.
Noi va putem efectua acest tip de transport de marfuri perisabile in cele mai bune conditii. Pentru aceasta punem la dispozitia dumneavoastra si a clientilor nostri, autovehicule de toate tipurile, dotate cu sisteme de climatizare si instalatii frigorifice.

Peretii dubelor frigorifice sunt construiti din material termoizolant pentru a mentine constanta temperatura marfii. De asemeni acest tip de pereti termoizolanti cu care sunt prevazute dubele frigo nu permit nici schimbul de temperature cu mediul extern. Fiecare camion este dotat cu echipamente moderne de tip frigorific si de climatizare, lazi frigorifice, cutii, folii cu bule, cat si de manipulare a marfii.

Putem transporta urmatoarele tipuri de produse:
- Produse congelate: transportul se efectueaza la temperature foarte scazute sub 0 grade Celsius dar pana la -30 grade c. Acest transport este efectuat de regula pe camioanele frigorifice de tonaj mare(22 tone util).
- Produse refrigerate: transportul se efectueaza la o temperature constanta, atat la temperature pozitiva cat si la una negativa.

0748.477.069 sau 0233.626.212

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta.