transport textile pe umerase

Transport Textile pe umerase

Cu o vasta experienta in transportul de textile pe umerase cat si in cutii, firma noastra se bucura de o buna recunoastere din partea producatorilor de confectii din Romania cat si din strainatate. Suntem parteneri de incredere in organizarea transporturilor de textile si confectii pe umerase, role de tesatura sau textile in cutii.

Transportul confectiilor pe umerase sunt efectuate cu camioane care dispun de sisteme de prindere a barelor sau a stenderelor pe randuri la diferite inaltimi si semiinaltimi. Camioanele noastre sunt de tip duba in interiorul carora peretii sunt cu module de tip figure. Pe peretii fagure vin montate stenderele care sunt speciale facute cu sisteme de prindere a hainelor / umeraselor pentru a putea fii in siguranta pe toata durata transportului.

Acest sistem asigura ca transportul sa fie efectuat in conditii optime si evita deterioarea confectiilor pe tot parcursul tranzitului. De asemeni toate camioanele sunt echipate cu mocheta pentru a evita murdarirea confectiilor la incarcare cat si la descarcare. Tot acest sistem special de prindere este efectuat de catre firme de profil ceea ce confera transportului textilelor pe umerase conditii de maxima siguranta.Isorcom ofera transport textile pe umerase in toata europa.

0748.477.069 sau 0233.626.212

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta.